PAREL VAN ANTWERPEN

Groen, rustig en zóveel te beleven. In de Berchemse straten of iets verderop in het kloppende shopping- en cultuurhart van de historische stad. Werkelijk álles ligt hier binnen hand-, voet- en fietsbereik. Wie toch verder moet, stapt om de hoek op de bus of tram. En vanuit Berchem Station vertrekken dagelijks honderden treinen naar alle uithoeken van het land. De Ring en de Singel liggen vlakbij en dankzij de ruime ondergrondse garage verloopt parkeren veilig en stressvrij.

The Jane – ©Richard Powers

SMAAK- EN TRADITIEVOLLE BUURT

Tientallen food- en koffiebars, een sterrenrestaurant, een bekende bierbrouwer en zelfs een koffiebranderij: deze buurt is één grote culinaire ontdekkingstocht. 

Berchem, een feelgoodbuurt voor iedereen! Omwille van het ruime aanbod aan hippe en vernieuwende concepten, maar ook door het respect voor traditie.

ROYALE PARKEN

Berchem als dé groene long van Antwerpen. Dat is de ambitie van het stadsbestuur. De binnen- en buitenzones van de Ring worden met elkaar verbonden tot één groot belevingspark van 42 hectare.

Ook woonkernen kleuren steeds groener met onder meer tuinstraten, bloembakken, bomen en zitbanken.

Het gemoedelijke Koning Albertpark en glooiende Harmoniepark liggen op 300 meter stappen. Ideaal voor een wandeling, picknick of partijtje voetbal met de kinderen uit de buurt.

 

BENIEUWD? MAAK SNEL EEN AFSPRAAK!

GEZELLIGE HOTSPOTS

De vele pleintjes dragen en versterken het culturele en sociale leven van de wijk. Hier komen buurtbewoners samen om te babbelen, sporten, spelen en zelfs muziek te maken. Loop zeker eens langs de Dageraadplaats. Een groene en multifunctionele hotspot, volledig afgestemd op de lokale gebruikers.

Op zonnige dagen lijkt het wel één groot terras en bij avondval dompelt een permanente led-sterrenhemel het plein onder in een feeërieke sfeer.

ALBERT RESIDENCE LIGT …


tussen de Belpairestraat en Boomgaardstraat


op 300 meter stappen van het Koning Albert- en Harmoniepark


op enkele minuten van het bekende Groen Kwartier


op 5’ rijden van de Antwerpse Ring


op 8’ fietsen van het Stadspark


op een boogscheut van Antwerpen centrum

KLINKT DIT ALS JE DROOMBUURT?

Maak snel een afspraak.

Enquire now

Give us a call or fill in the form below and we will contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.